Geef het goede voorbeeld

Overheden, lokaal, regionaal en nationaal, geef het goede voorbeeld. Laat Nederland zien hoezeer je aandacht hebt voor duurzaamheid en invulling geeft aan je maatschappelijke verantwoordelijkheid. Los van de wettelijke plicht die je hebt, heb je ook een morele plicht door het goede voorbeeld te geven. Verduurzaam je daken van het vele onroerend goed dat je bezit, zoals je kantoor- en bedrijfspanden, maar ook van de vele woonhuizen die je bezit en beheert. Ze zijn dankzij Zero250 allemaal effectief en efficiënt te verduurzamen.

Daarmee zet ook jij en jouw organisatie grote stappen naar een duurzame wereld en een schone toekomst. Daarmee voldoe je niet alleen aan de wetgeving, maar bovendien geef je met deze vorm van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen het goede voorbeeld. Neem voor een gedegen advies, per object en per locatie daarom contact met ons op. Wij adviseren en begeleiden je graag.

Zet grote stappen naar een duurzame wereld en een schone toekomst.

Daarmee voldoe je niet alleen aan de wet- en regelgeving, maar bovendien geef je met deze vorm van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen het goede voorbeeld. Neem voor een gedegen advies, per object en per locatie daarom contact met ons op. Wij adviseren en begeleiden je graag.

De grootste stappen in verduurzaming worden weliswaar gezet met multifunctionele daken voor grotere partijen die veel onroerend goed bezitten. Maar ook professionals in de bouw en bouwgerelateerde sectoren hebben veel baat bij de kennis en kunde die Zero250 hen biedt.

Iedere eigenaar van een pand, ongeacht de soort of omvang ervan, kan met een duurzaam dak van Zero250 aantonen, dat hij meewerkt aan een duurzame wereld. Zakelijke OG-eigenaren tonen bovendien aan, dat zij werkelijk Maatschappelijk Verwantwoord Ondernemen. (MVO). En dat is belangrijk voor iedereen.

Onze partnerbedrijven bekijken en beoordelen bij elke aanvraag de mogelijkheden per situatie en brengen daarna een concreet advies uit.

Wat is jouw route naar 2050?

Plan jouw route naar 0% CO2-uitstoot met het Zero250 ambitie programma.

In 2050 0% uitstoot van CO2

Dat zijn geen loze woorden. Evenmin is het slechts een mooie ambitie. Het is een keiharde, wettelijk vastgelegde eis. Daar ontkom je niet meer aan. Level Up your roof!