Zero250 voor onze partners

Voor ons merk Zero250 hebben we een groeiend aantal partners. Deze zijn actief in verschillende gebieden met betrekking tot dakbedekking en duurzaamheid. Voor hen leveren wij grote toegevoegde waardes. Zo stellen we alle data beschikbaar uit de onderzoeken die we doen naar alle verschillende duurzame daken, ongeacht de kleur of de combinatie, de aanleg ervan en het onderhoud. Met al die data kunnen onze partners een nog beter advies geven aan hun opdrachtgevers.

Datagedreven naar zero

Kennis delen is de kern van onze taak

Het verrichten van onderzoeken en het verzamelen van data is een continu proces. Verder begeleiden we onze partners bij mogelijke vragen of uitdagingen die zij in de praktijk tegenkomen. Daarnaast organiseren we regelmatig kennissessies, waardoor onze partners altijd volledig op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

Faalkosten worden tot een minimum beperkt doordat er met de kennis en gedeelde ervaringen problemen worden voorkomen. Daarmee realiseren we samen ook nog eens de kwaliteit waar wij met elkaar voor staan. Dat onze partners meeliften op de naam en reputatie die wij met Zero250 opbouwen is tot slot geen onbelangrijke bijkomstigheid.