Panden met grote dakoppervlakten

De grote organisaties, bedrijven of instellingen, beschikken veelal over grote onroerend goed objecten. Denk eens aan het grote kantoorpand waarin je gehuisvest bent en zoals die door het hele land te zien is. Daar liggen enorme mogelijkheden en kansen.

Elk dak kan volgens het concept van Zero250 duurzaam worden.

Zeker ook deze panden zijn heel goed duurzaam te maken met een dak volgens Zero250. Een multifunctioneel dak, bijvoorbeeld de combinatie van groen, geel en blauw is daar vaak zeer goed mogelijk. Als ook jij je bijdrage wilt leveren aan een schone toekomst, dan levert Zero250 daarvoor een efficiënte én rendabele oplossing. De ruimte die het dak biedt wordt dan ook nog eens veel beter benut. Juist dat is een zeer rendabele vorm van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen waarbij wij we je graag adviseren en begeleiden.

De grootste stappen in verduurzaming worden weliswaar gezet met multifunctionele daken voor grotere partijen die veel onroerend goed bezitten. Maar ook professionals in de bouw en bouwgerelateerde sectoren hebben veel baat bij de kennis en kunde die Zero250 hen biedt.

Iedere eigenaar van een pand, ongeacht de soort of omvang ervan, kan met een duurzaam dak van Zero250 aantonen, dat hij meewerkt aan een duurzame wereld. Zakelijke OG-eigenaren tonen hiermee bovendien aan, dat zij werkelijk Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). En dat is belangrijk voor iedereen.

Onze partnerbedrijven bekijken en beoordelen bij elke aanvraag de mogelijkheden en brengen daarna een concreet advies uit.

Wat is jouw route naar 2050?

Plan jouw route naar 0% CO2-uitstoot met het Zero250 ambitie programma.

In 2050 0% uitstoot van CO2

Dat zijn geen loze woorden. Evenmin is het slechts een mooie ambitie. Het is een keiharde, wettelijk vastgelegde eis. Daar ontkom je niet meer aan. Level Up your roof!