Kennis en kunde beschikbaar

Ben je een bouw- en aannemingsbedrijf, architect, bouwkundig adviseur, of ben je een installateur? Dan speel je een grote eerste rol als het gaat om een duurzame wereld. Jouw werk en zeker jouw advies aan je opdrachtgever is immers de eerste en daarmee vaak de belangrijkste stap om een dak te verduurzamen. En daar kan je altijd voor bij ons terecht.

Voorkom faalkosten en optimaliseer het resultaat

Wij helpen je graag om tot een het juiste advies te komen en te zorgen dat het werk goed en kwalitatief hoogwaardig wordt uitgevoerd, zonder onnodige faalkosten. Wij helpen je, en jij helpt jouw opdrachtgever. Zo realiseer je grote stappen in duurzaamheid met hoge kwaliteit. Zo realiseren wij samen nul procent uitstoot in 2050.

De grootste stappen in verduurzaming worden weliswaar gezet met multifunctionele daken voor grotere partijen die veel onroerend goed bezitten. Maar ook professionals in de bouw en bouwgerelateerde sectoren hebben veel baat bij de kennis en kunde die Zero250 hen biedt.

Iedere eigenaar van een pand, ongeacht de soort of omvang ervan, kan met een duurzaam dak van Zero250 aantonen, dat hij meewerkt aan een duurzame wereld. Zakelijke OG-eigenaren tonen hiermee bovendien aan, dat zij werkelijk Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). En dat is belangrijk voor iedereen.

Onze partnerbedrijven bekijken en beoordelen bij elke aanvraag de mogelijkheden en brengen daarna een concreet advies uit.

Wat is jouw route naar 2050?

Plan jouw route naar 0% CO2-uitstoot met het Zero250 ambitie programma.

In 2050 0% uitstoot van CO2

Dat zijn geen loze woorden. Evenmin is het slechts een mooie ambitie. Het is een keiharde, wettelijk vastgelegde eis. Daar ontkom je niet meer aan. Level Up your roof!