Wat doen wij

Zero250 verzamelt en bundelt kennis, kunde & innovativiteit op het gebied van duurzame daken. Daardoor zetten wij belangrijke stappen naar een duurzame wereld en maken wij nul% CO2 uitstoot in 2050 mogelijk. Dat doen we op basis van ervaringen van onze partners, maar ook door het verzamelen, analyseren en interpreteren van data. Ons doel daarbij is om ervoor te zorgen dat onze partners met Zero250 altijd en overal de beste duurzame daken kunnen aanleggen en beheren/onderhouden, terwijl faalkosten worden voorkomen. Een belangrijk onderdeel daarbij is bijvoorbeeld de kennissessies die wij organiseren met betrekking tot de beste en/of meest moderne technieken en producten. Vanuit al die kennis adviseren onze partnerbedrijven je over de mogelijkheden en zorgen zij voor de realisatie van jouw duurzame dak.

De belangrijkste maatregel volgens de Europese klimaateisen voor wat duurzame daken betreft is immers, dat gebouwen moeten worden gerenoveerd om de uitstoot van CO2 en het energieverbruik te verminderen. En dat is allang geen losse ambitie meer, maar een keiharde juridische eis.

Een dak van Zero250 helpt je om in 2050 te voldoen aan nul procent uitstoot van CO2. Maar een duurzaam dak creëer je niet door even wat zonnepanelen te plaatsen. Een duurzaam dak vraagt om een doordachte aanpak, zoals een onderzoek naar de behoefte, naar je wensen en naar de mogelijkheden. Daar helpen wij je graag bij.

Wat is jouw route naar 2050?

Plan jouw route naar 0% CO2-uitstoot met het Zero250 ambitie programma.

In 2050 0% uitstoot van CO2

Dat zijn geen loze woorden. Evenmin is het slechts een mooie ambitie. Het is een keiharde, wettelijk vastgelegde eis. Daar ontkom je niet meer aan. Level Up your roof!

Join our mailing list

De laatste updates ieder kwartaal in je inbox?

    Gouden daken

    Het zijn de ideale dak combinaties

    Als de ruimte er is, kan het ook worden ingericht met voorzieningen voor recreatie, of kunnen er installaties worden geplaatst. Alle combinaties zijn denkbaar en toepasbaar, mits het dak en de omgeving dat toelaat.